Viser 9-16 ud af 29 i Djursland fra/efter 16. apr. 2014

Fugle og landskab omkring Ørnbjerg Mølle, Djursland
Søn. d. 4. maj 2014 , kl. 08-11.
Vi kommer gennem forskellige landskabstyper rundt om møllen - overdrev, skov og hede - og finder de karakteristiske småfugle. Udsigt over til Stubbe Sø fra et sted i skoven. Turen er på ca. 5km. Solidt fodtøj tilrådes. Tag gerne kikkert og madpakke med. Læs mere. Arrangeret af Dansk Ornitologisk Forening - lokalgruppe Syddjurs.
Fugletur til Stubbe Sø og Fugleværnsfondens reservat
Søn. d. 11. maj 2014 , kl. 8-11.
Tur til fuglereservatet ved Stubbe Sø, med skov, eng og udsigt over søen. Vi finder de mange sangfugle der nu er ankommet, f.eks. hedelærke og broget fluesnapper. Turlængde ca. 5km. Solidt fodtøj tilrådes. Tag gerne kikkert og madpakke med. Læs mere. Arrangeret af Dansk Ornitologisk Forening - lokalgruppe Syddjurs.
Store dag
Lør. d. 17. maj 2014 , kl. 7 og 10.
Tag med på udkig efter fascinerende hvepsevågetræk ved Dragsmur. Ved samme lejlighed tager vi fra morgenstunden på rundtur i Molslaboratoriets arealer og lytter efter pirol og skovsanger mm. Læs mere. Arrangeret af Naturhistorisk Museum, Aarhus.
Fjordens og Kystens dag
Søn. d. 18. maj 2014 , kl. 9-12.
Vandkantens liv bliver undersøgt i børne- såvel som voksenhøjde, når Kyst- og Fjordcentret og Museum Østjylland holder åben strand i Fjellerup. Læs mere. Arrangeret af Museum Østjylland - Kulturhuset.
Fyraftenskursus i pileflet
Ons. d. 21. maj 2014 , kl. 17-21.
Inspiration til brug af flet i haven. Vi fletter plantestativer og små blomsterkurve på træbunde i pil og bark. Der vil være information om valg af pilesorter, samt eksempler på brug af pil i haven. Læs mere.
Bioblitz Mols
Lør. d. 24. maj 2014 , kl. 00-23.59.
I anledning af nationalparkdag i Mols Bjerge inviterer vi til et døgn i naturens tegn. Vi iagttager, identificerer og registrerer på livet løs - og vi vil gerne have din hjælp. Læs mere. Arrangeret af Naturhistorisk Museum, Aarhus.
Dengang Nationalparken næsten blev ødelagt. Om højspændingsmaster i Mols Bjerge 1977
Ons. d. 28. maj 2014 , kl. 19-22.
Mols Bjerge er et smukt, stort og uforstyrret dansk bjerglandskab. Men det ku være gået grueligt galt. I 1977 planlagde Elsam højspændingsmaster fra Basballe til Vistoft. På en vandretur i området kan du høre eventyret om David og Goliath (med happy end). Læs mere. Arrangeret af DGI Karpenhøj.
Da industrien kom til Grenaa
Ons. d. 4. juni 2014 , kl. 16.30-18.
Kom med på en byvandring med museumsinspektør Nina B. Adamsen, der fortæller om perioden omkring år 1900, hvor byens første industrier blev opbygget, og arbejderne begyndte at flytte til byen. Læs mere.

 Forrige side 

Næste side  

Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout