Viser 9-16 ud af 48 i Djursland fra/efter 2. aug. 2015

Lav dit eget krydderurtesalt med vilde urter
Tir. d. 4. august 2015 , kl. 13-14.30.
At lave sit eget urtesalt er en skøn sanseoplevelse, hvor man smager og lugter til urterne, og hører de gode historier om planterne. Læs mere.
Snorkling
Tir. d. 4. august 2015 , kl. 14.
Livet under havet overflade er super spændende at opleve gennem en dykkemaske. Læs mere. Arrangeret af Kyst- og Fjordcentret.
Naturformidling
Tir. d. 4. august 2015 , kl. 14-17.
Rullende naturformidling med information om naturen over og under vand. Vi tager vores krabbetrailer med og udfordre til krabbevædeløb. Læs mere. Arrangeret af Kyst- og Fjordcentret.
Fortiden på cykel - guidet MTB tur i Mols Bjerge
Tir. d. 4. august 2015 , kl. 19-21.
På denne guidede cykeltur på MTB i Mols Bjerge kan du træde i pedalerne, lade dig betage af et storslået landskab og mærke historiens vingesus! Læs mere.
Natdyk - En helt speciel oplevelse
Tir. d. 4. august 2015 , kl. 21 til 23.
Oplev havets forunderlige verden fanget i lyset fra en undervandslygte. Læs mere. Arrangeret af Nationalpark Mols Bjerge.
Livet på det lave vand
Ons. d. 5. august 2015 , kl. 10.
Mellem kl. 10 og 11 udleveres grej af forskellige arter til vores gæster. Når klokken nærmer sig 11 vil naturvejlederen komme ud på broen og være med til at se på dagens fangster. Læs mere. Arrangeret af Kyst- og Fjordcentret.
Guidet waderstur
Ons. d. 5. august 2015 , kl. 10.
Vi hopper i et par waders og bevæger os ud på det lave vand for at kigge på det rige dyreliv. Der er muslinger, krabber, snegle og småfisk. På en go dag ved kysten fanger vi ofte 25 forskellige arter. Læs mere. Arrangeret af Kyst- og Fjordcentret.
Kom bare med. Nationalparkens Skovhjælpere
Ons. d. 5. august 2015 , kl. 10-ca. 12.
Skovhjælpere er tilbage fra sommerferie. De inviterer på en guidet vandretur, hvor man kan opleve: * overdrev med skovkvæg, der er med til at passe Nationalparken - en tur på stranden, hvor" der er et yndigt land" - en tur ad stejle, smalle stier. Læs mere. Arrangeret af Skovbjerg, Mols Bjerge.

 Forrige side 

Næste side  

Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout