Viser 9-16 ud af 22 i Djursland fra/efter 31. jul. 2014

Bliv klogere mens du cykler!
Ons. d. 13. august 2014 , kl. 13.
Hen over sommeren vil museumsassistrnt Ole B. Poulsen guide dig gennem kulturhistorien- på cykel. De 4 cykelture i Grenaa og omegn er på ca. 8 km og vil indeholde en række stop på spændende historiske lokaliteter. Læs mere.
Natdyk - En helt speciel oplevelse
Tor. d. 14. august 2014 , kl. 21 til 23.
Oplev havets forunderlige verden fanget i lyset fra en undervandslygte. Læs mere. Arrangeret af Nationalpark Mols Bjerge.
Besøg hos guldsmeden
Søn. d. 17. august 2014 , kl. 11.
Tag med på opdagelse i den skønne natur ved Øer. August måned er lig med et sandt mylder af guldsmede, og vi forventer denne dag at se alt fra efterårsmosaikguldsmed og blodrød hedelibel til de mere sjældne arter. Læs mere. Arrangeret af Molslaboratoriet (del af Naturhistorisk Museum, Aarhus).
Kirkegårdsvandring
Ons. d. 20. august 2014 , kl. 17-18.
Museumsinspektør Nina B. Adamsen tager tråden op fra tidligere kirkegårdsvandringer, der har handlet om købmændene i Grenaa, og byder samtidig på nye historier om Grenaa kirkegård. Mødested: Ved kapellet, Grenaa Kirkegård. Læs mere.
Natdyk - En helt speciel oplevelse
Tor. d. 21. august 2014 , kl. 21 til 23.
Oplev havets forunderlige verden fanget i lyset fra en undervandslygte. Læs mere. Arrangeret af Nationalpark Mols Bjerge.
Fjordens Friske Fisk
Tir. d. 29. juli til fre. d. 29. august 2014 , kl. 09.30.
Vi sejler ud på fjorden i joller og røgter garn, der er sat dagen i forvejen. Herefter fiskedissektion, klargøring til bål, ildtænding og ikke mindst en kulinarisk oplevelse af frisk fisk på bål. Læs mere.
Mark og have i min mave
Lør. d. 30. august 2014 , kl. 11-15.
Saftpresning, syltning og selvfølgelig lækre smagsprøver af det hele. Vi rykker køkkenet udendørs, og hygger os med at lave mad og drikkevarer af alt godt fra haven og marken. Husk beholdere til de lækre sager. Læs mere.
Vivild Å-sti
Søn. d. 7. september 2014 , kl. 13.
Turen starter med officiel indvielse af Å-stien, og derefter går vi på den nye sti. Spejderne fra Vivild krydrer turen med små opgaver og sørger også for saft, kaffe og kage undervejs Arrangeret i samarbejde med Norddjurs kommune Mødested oplyses senere. Læs mere. Arrangeret af Kyst- og Fjordcentret.

 Forrige side 

Næste side  

Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle

Admin - Login/logout