Viser 9-16 ud af 65 i Djursland fra/efter 26. jul. 2016

Sejl på Ebeltoft Vig med Veteranskibet Skødshoved
Ons. d. 27. juli 2016 , kl. 14, 15.30 og 17.
Tag på en times rundtur i Ebeltoft vig og oplev den historiske købstad fra havet, sandhagen ved Ahl fuglereservatet og meget andet. Læs mere. Arrangeret af Nationalpark Mols Bjerge.
Guidet tur Agri Bavnehøj
Ons. d. 27. juli 2016 , kl. 19-21.
Vi begiver os ud på en vandretur, hvor der fortælles om geologi, landskab, natur- og kulturhistorie, samt alle de hemmelige historier om egnen fra fortid og nutid! Der sluttes af med at smage en lokal specialitet - lavet på vilde urter fra Mols Bjerge. Læs mere. Arrangeret af Karpenhøj Naturcenter.
Fjordens Friske Fisk
Tor. d. 28. juli 2016 , kl. 09.30.
Tag med os ud og røgte de garn, vi har sat aftenen før. Vi sejler i "konvoj" med op til 6 joller efter hinanden på turen ud til garnene. I skal selv være med til at rykke garnene op. Læs mere.
Pileflet og bål
Tor. d. 28. juli 2016 , kl. 10-13.
Flet en lille pileting sammen med pilefletter Ursula Søholm. Der kan flettes f.eks. pileblomster, en fisk, en lille kurv eller et kransefad. Der er tændt op i bålet, hvor man kan bage vilde pandekager. Der bydes på en kop kaffe/saft. Læs mere.
Mød naturvejlederen ved Bønnerup Marina
Tor. d. 28. juli 2016 , kl. 12-16.
Kyst- og Fjordcentrets Rullende Naturvejleder er i Bønnerup 4 dage om ugen. Læs mere. Arrangeret af Kyst- og Fjordcentret.
Sightseeing i Nationalpark Mols Bjerge
Tor. d. 28. juli 2016 , kl. 13.
Tag med Nationalparkbussen rundt på tre timers sightseeing til kendte og mindre kendte seværdigheder i Nationalpark Mols Bjerge. Læs mere. Arrangeret af Nationalpark Mols Bjerge.
Mad på Bål
Tor. d. 28. juli 2016 , kl. 17.
Kom og vær med til at lave mad på bål af årstidens råvarer. Vi spiser ude omkring bålet eller i lavvuen, hvis vejret ikke er med os. Læs mere.
Guidet tur Trehøje
Fre. d. 29. juli 2016 , kl. 10-12.
Turen går fra Trehøje gennem Toggerbo, ad stier til Helligkildehullet og videre ind i dyreindhegningen ad den gulplettede sti, der bugter sig op og ned til Trehøje. Undervejs fortælles om nationalparkens natur-, og kulturhistorie, landskabets tilblivelse. Læs mere. Arrangeret af Karpenhøj Naturcenter.

 Forrige side 

Næste side  

Musik Teater
Kunst Sport
Natur Foredrag
Film Børn
Andet
Dag Uge Måned Alle
Admin - Login/logout